Serviciul live.123start.ro este cel mai nou portal media GRATUIT din Romania! Veti observa ca la noi puteti gasi peste 800 de productii media cu activitate in Internet, incluzand radiouri, televiziuni si ziare care nu numai ca au propria reprezentare OnLine, dar marea lor majoritatate efectueaza si transmisii live!

Acces LIBER
Din 2003, accesul la TOATE posturile de Radio, la TOATE Televiziunile si TOATE Ziarele inregistrate la noi este LIBER, fara a mai fi necesara inregistrarea! Daca va faceti totusi iun cont, beneficiati de avantajul unei pagini personale in care va puteti selecta 7 posturi radio/tv favorite si 3 ziare!

Contul meu
Daca sunteti deja inregistrat ca utilizator al impreuna.123start.ro, folositi pentru a accesa serviciile noastre adresa de mail pe care ati specificat-o deja si care exista inregistrata in sistemul nostru. Daca nu sunteti inca inregistrat, puteti avea un cont absolut GRATUIT, doar prin parcurgerea celor trei pasi ce constituie inregistrarea in cadrul serviciului nostru. Urmati instructiunile ce va vor fi afisate dupa accesarea sectiunii log on si veti avea acces total in doar cateva minute!

Daca aveti nelamuriri sau intrebari de orice fel, nu ezitati sa ne contactati !

Distractie placuta!